Lupine lámpa (Géza megvilágosodott)

Kb. 1 éve használom elől hátul a Lupine lámpáit, elől Neo2, hátul RotLicht.
És amióta megvannak, majdhogynem jobban szeretek este közlekedni 🙂 Az első lámpát a 3 fokozatból általában középső szinten szoktam használni, ami a tök sötétben autó lámpával vetekszik (nem kirajzolódnak a tárgyak, hanem több méteren keresztül mindent tisztán látni vele)
A hátsó lámpát az 5 fokozatból (1 leggyengébb, 5 legerősebb) 2-es fokozaton használom, de még így is olyan mintha egy autó bekapcsolva hagyta volna a ködlámpáját erősségben. A féklámpa funkciót én kikapcsoltam benne, mert sok olyan útszakaszon járok ahol az úthibák miatt, működésbe lépne, de ez nem a lámpa hibája (nem off road ra lett kitalálva)
Az akkuk élettartama: az első lámpát középső szinten hetente 1szer kell tölteni kb. napi 2 óra használattal (ami 10 órát jelent) kis fokozaton ez ugrásszerűen megnő több hétre is akár.
A hátsó lámpát még nem sikerült kisütnöm, mivel egyszerre szoktam tölteni őket.
Merülést illetően legalább 1 órával előtte jelzi a lámpa ha le akar merülni (néha villant egyet) majd ha “lemerül” akkor kis fokozatra rakja magát, amivel még órákig el lehet menni és a kis fokozat sem gyenge (VCs ha jól tudom alapból is azzal jár)
Összességében nagyon ajánlom mindenkinek.

Comments are closed.