2014 Fertő-tó beszámolók

Andris beszámolója

szal nagyon királyul kezdődött már az előző héten végig beteg voltam, takony, némi láz, brutál köhogő rohamok. edzeni feleannyit se tudtam, mint amennyit akartam. még pénteken egy jó kis gyomorrontást is sikerült összeszedni, szombat reggelt egy jó kiadós hányással kezdtem…f@sza, mire kijövök az egyikből jön a másik. délben tudtam enni először, de nagyjából kijött minden. du sógorral mentem egy órát, egész jól ment ahhoz képest.
vasárnap ébredés, végre ki tudtam aludni magam kb egy hét után. fura is volt, verseny előtt nem szokott ilyen jól menni az alvás. kigurulás Szerpentin bázishoz, menés bemelegíteni. egész sokan összejöttünk. VCs, MÁ, Z3, PCs….valakit kihagyok szerintem : )
beállunk ketrece 1 órával rajt előtt, de így is pont jókor, nem lett volna meg az első sor 10 p-vel később már.
Ákos adott egy qrva jó interjú, mint a nagyok, szétröhögtem magam!! “erős mezőnyre számítunk”, “jó helyezést szeretnénk”, “nagy kűzdelem lesz” stb….
rajt.
szőlődombon nem akartam totál ellőni mindent, tudtam, hogy az elmúlt hét nem segített. kicsit el is távolodott 20-30 ember, köztük Ákos. én tettem VCs-re meg PCs-re a kereket. lefelében viszont nem akart közeledni a sor, gondoltam előre állok én is vezetni. aztán hirtelen egyedül lettem egy darabig. kis összevisszaság, de összeálltunk kb 10 lánctalpazni, hogy felérjük az elejét. max 150m lehetett. felértek ránk is még jó sokan, mondom király felérünk, 20an nem fognak véigmenni (ekkor még nem tudtam, hogy 2en végigmentek : ))
Levi is ott volt, király, 3an már elöl leszünk. szépen fel is értük az elejét, de nem voltam valami jól. torkom lángolt, köhögtem. bakker. mondom nem baj, elmegyek oldalszélig, aztán lesz ami lesz. kajáltam, piáltam, próbáltam összeszedni magam. oldalszeles részre jobban is lettem, még Ákos mondta is, hogy előrébb kéne menni, mert azért mégiscsak vagyunk vagy 60-an, iszonyat szélezés lesz, ha rossz helyen vagy akkor vége. kicsit össze is szedtem magam, és feljebb mentem kb első 20-30-ba. aztán jött a durvulás. egyes sor, nekem úgy tűnt, hogy órákon át. én befoglaltam az aszfalt jobb szélés, engem onnan max páncélossal lehetett volna kirobbantani. onnantól csak lenti fogás kb befutóig. viszont valahogy kibírtam, nem volt élethalál, csak közel hozzá : )
mindenesetre valahogy sikerült elöl maradni. 5 perc nyugiban megjön Ákos, mondta, hogy rosszkor volt rossz helyen. nem is akarom tudni, mien lehetett felérni ott amikor szétszakadt a sor. Levi is rossz helyen volt, ő már nem ért fel. (3 an beértek a két nagyobb sor között, jesszusom hogy????).
folyamatos lószok voltak, óriás menés (nekem tuti). nem volt sok nyugodtság, alig tudtam fönt fogni a kormányt. dombokon már egész jól éreztem magam végig elöl tudtam lenni, volt, hogy legelőlre kerültem, de gyorsan kiálltam.
oggau-n látom, hogy Ákos szembesávba nyom egy durvát. hálistennek körbe voltam fogva, így eszembe se jutott, hogy tegyem a kereket!
ekkorra kialakult egy elmenés, én már nem tudtam követni, hogy hányan, meg hogyan, de a lényeg, hogy volt ott szerpentines.
kiráááály!!!!!
nekem innentől könnyű dolgom volt, ahogy tudtam próbáltam az üldözést zavarni. végig első -második helyen helyezkedtünk, ahogy sikerült Németh Ádámmal (ő Popovicsnak segített). egyszer meg is torpant a mezőny, mert engem nem akart senki leváltani, én meg vezetni nem fogok.
valószínű, hogy így is úgy is beértek volna, de így már volt vagy 200m előnyük, és rust után voltunk már. zsííííííííííííír!!!!!!!!
itt én már teljesen halálomon voltam, most nem lesz mosolygós kép : )
Ádám valahogy mögöttem volt, gondoltam ő erős arc, próbálom tartani ezt a helyet, kb mindent kiadtam magamból, de sikerült.

huhh, vége, el se hiszem. iszonyatosan nehéz verseny volt ez nekem. sokkal gyorsabb volt, mint tavaly, sokkal nagyobb szélben. kifingtam.
Ákos ott volt a célegyenes végén, megpaskoltam a fejét, mondtam, hogy guruljunk egy kicsit, mert itt halunk meg. aztán sátor, Masának puszi, kajálás.
de örültem, mint a majom, meglett a 10. hely, elöl tudtam maradni.
mindenkinek grats, iszonyat volt a szeles rész.

és tuti, hogy írtam mindenféle összevisszaságot, és tuti kimaradt egy csomó dolog, de kb így éltem át : )))

Levente beszámolója

A verseny előtt még volt annyi idő, hogy megnézhessük a szőlődombot. Kényelmes tempóban felmentünk majdnem a tetejéig. Hasznos volt, mert ez volt az első alkalom, hogy itt járok.

Remek helyről rajtoltunk. Versenyen ilyen jó helyről talán még sosem rajtoltam. Szerencsére nem volt 50-es tempó az elején, ezért próbáltam lépést tartani az elejével, bár a kanyarokban pozíciót veszítettem. A meredek utca kemény volt. Nagyon nem szeretek bemelegítés nélkül rögtön maximumon menni, de itt nem volt más választás. Az élboly el is távolodott valamennyire. A lankásabb részen kezdtem magamhoz térni és üldözni az elejét. Sikerült felmenni pár emberre. A lejtmenet szerencsére nem volt veszélyes. Két élesebb kanyar volt benne, persze itt megint visszább csúsztam. PCsabival és Andrissal is találkoztam közben. A dimbes-dombos szakaszon komoly szenvedések árán már gyakorlatilag sikerült elérni az élboly végét, de pont ekkor jött egy hosszabb emelkedő a határig. Itt pár emberrel együtt meghaltam. 100-200 métert elment az eleje. Pár perccel később felért ránk Andrisék csoportja. Előreállt, mutatta, hogy lánctalpazzunk. Eleinte csak öten-hatan forogtunk, aztán beálltak a többiek is. Sopron után felértünk. Ákostól tudtam meg, hogy ez az élsor. Addig azt hittem, hogy a 2. csoportot üldözzük, mert annyira szétszakadozott a szőlődomb után.

Itt egész jól éreztem magamat. Viszonylag egyenletes, valamivel 40 fölötti tempó volt. Próbáltam a csoport közepén vagy első felében menni a szélárnyékos oldalon. Az egyik CR-essel is beszélgettem. Fertődnél észak felé fordultunk és innen a szélmalomig végig érős oldalszél fújt. Elkezdődtek a kisebb lószolások. Én ekkor olyan jól voltam, hogy gondoltam az egyikbe én is beszállhatnék, de hirtelen elhessegettem ezt a gondolatot, mert még sok volt hátra. Ezután 5 percenként leszélezett az eleje. Az első kísérletek rövidek voltak és nem okoztak gondot, aztán volt két szélezés, ami már nem esett jól. Egyszer lenéztem az órára és láttam, hogy 56-tal megyünk síkon… Kicsit veszélyes is volt, mert jobbról fújt a szél, ezért a sor az amúgy nagyon széles útnak a bal szélére tapadt, de onnan folyamatosan jöttek az autók szemből! (Ők nagyot nézhettek, hogy mi mit csinálunk:D)

A rajtnál erősen betéptem a cipőmet és ez itt visszaütött, mert éreztem, hogy begörcsöl a talpam. Visszább csorogtam, hogy nyugodtan meglazítsam és nehogy nekimenjek egy autónak. 10 méterre voltam a mezőnytől, amikor megint indult egy löket. Sajnos ez egy hosszú szélezés volt. 6-7 percet mentem nyélen 10-20 méterre a sor végétől és egyszerűen nem tudtam közelebb kerülni. Aztán fordult az út jobbra. Az oldalszélből szembeszél lett, na itt már eltávolodott tőlem az eleje. Ezen a ponton leszakadt a főmezőnyből még egy kisebb sor is. Még kb. 1-2 km-t kellett volna kibírni, mert utána éles bal kanyarral gyakorlatilag hátszél lett. Felértem két osztrákra, akik szintén itt szakadtak le. Velük jöttem végig. Iszonyatos szenvedés volt, mert innen jöttek a kisebb dombok és ami ettől sokkal rosszabb volt: a célig tartó oldal-szembeszél.

Az elején nem erőlködtem, mert biztos voltam benne, hogy nemsokára felér ránk a 2. sor. De nem jöttek, ezért én is odatettem magamat. Az osztrákok is szépen dolgoztak, pedig láttam rajtuk, hogy nagyon el vannak készülve. Én is fáradt voltam és hitehagyott is, mert nem gondoltam, hogy 45 km-t kibírunk 3-an szembeszélben. Ráadásul hang alapján észrevettem, hogy a hátsó fék enyhén beér a felnihez, különösen ha kiállok a nyeregből. Kijjebb akasztottam, de nem lett jobb, mert csak az ellenkező irányba nyílt. (Leutazás után már észrevettem, be is állítottam a finomszabályozóval, de a verseny közben megint elállítódott.) Ritkán szoktam így szenvedni, de néztem az órát és számoltam a km-eket:)) 20 km-rel a vége előtt utolértünk egy arra tekerő bringást, aki kétszer beállt egy-egy erőset vezetni, aztán velünk utazott a sor végén. Oggau után az egyik srác, aki jól bírta az emelkedőket többször megpróbált ellépni, utoljára Rusztnál, de nem sikerült neki. Itt még felértünk egy versenyzőre, aki egy centit sem vezetett, de Mörbischben a két kanyar előtt lószolt egy nagyot és megnyerte a sprintünket. Én utolsóként kanyarodtam, de az egyenesben, a cél előtt sikerült jól felgyorsulni és megelőzni a két osztrákot.

Ennyi szenvedéssel simán ott maradhattam volna a főmezőnyben, de sajnos a döntő pillanatban nem volt elég kraft. Ennek ellenére boldog vagyok, mert még így is jól sikerült a versenyem.

Ákosnak és Andrisnak pedig külön gratulálok! Nagyon jól mentek! És a többieknek is, mert minden szerpentines a lista elején van.

Ákos beszámolója

részemről így alakult a verseny vasárnap:

Rajt előtt mentünk többen egy kényelmes fél órás bemelegítést, én fontosnak érzem, hogy ne a Szőlőhegyen felfelé üljek aznap először biciklin. Ketrecbe pont időben álltunk be, mert nemsokára már kezdett sűrűsödni a mezőny, f10-kor már csak a hátsó részen kaptunk volna helyet.

Mivel én voltam a legpofátlanabb aki tényleg a szalaghoz állt az első sorban, így tőlem kért interjút az idén újításként szereplő magyar nyelvű speaker. Jó érzés volt elmondani, hogy 15-en képviseljük a csapatot a mezőnyben. Aztán elkezdték megtölteni az első ketrecet is a szokásos sárga mezesekkel, akik most tavalyinál jóval többen voltak. Meg betettek pár VIP embert is, pl. egy szőrös ám vékony valakit akiről bemondták, hogy korábbi osztrák kör győztes.

Rajt szokásos élet-halál, szerencsére magamhoz képest jól sikerült vennem a kanyarokat, jó helyen érkeztem a meredek utcába. Közepén utolértem PCsabit, próbáltam biztatni hogy jöjjön, mert érződött, hogy nagy menés lesz. A házak után sikerült utolérnem az elejét, egy 4 fős sor volt előttem, az oldalszél miatt jó volt rakni a kereket. Illetve jó messze elől még láttam két embert, de Páneurópai után a mezőn nem voltak sehol, pedig jó messzire belátni. Azt hittem valami turisták akiket lekerültünk vagy valahol mégis utolértük őket. De mint kiderült ők a nyertes rajt-cél elmenés voltak.

A lefelébe sikerült második helyen fordulni, egy fiatal srác előre állt, szerintem “megrendelésre”, majdnem ő húzta végig a második domb aljáig. Felfelé 5-en mentünk váltott vezetéssel, meg páran mögöttünk lógtak. Azt éreztem hogy túl sokan nem lehetünk, de nem volt időm nézelődni. Egyszer beállt az osztrák kör győztes is vezetni, na az nem esett jól 185-re felment a pulzusom, szerencsére csak keveset ment.

Határ felé kikanyarodtunk, ott már felmértem, hogy tényleg nem vagyunk sokan. Jött mögöttünk még egy nagyobb csoport, ezért lószoltam egyet, hátha besegít valaki, hogy ne érjenek fel. De épp nem volt rá igény vagy erő, így megálltam, mert felesleg lett volna egyedül menni, de így is csak a határkapuk előtt értek fel. Innen Sopronig volt egy kis pihenő, 5-10 perc után álltak össze dolgozni az elején. Körforgalmaknál már megjelentek Németh Ádámék is, mint kiderült abban a csoportban voltak, akiket a határnál megpróbáltam távol tartani. Innen nyugis de tempós menés volt, nemsokára még egy kisebb boly felért. Ebben volt szerencsére Andris és Levi is, így olyan 50-60 főre nőhettünk. Magyar részen már nem is voltak igazán akciók, teljesen kulturált bringázás ment.

Ausztriába visszatérve volt némi szélezés, meg tempó. Itt már előrecsorogtam, bár látszott, hogy nagy csoportot nem fognak elengedni, mindig csak 2-3 fő volt szökésben, ők meg csak magukat fárasztották a viszonylag erős oldalszélben.

Voltunk elől többen is magyarok (CR-esek, Balogh Lajos, egy Peppés meg még mások is), próbáltam menni velük egy-két lószra, hátha alakul valami. Egyik után kifáradva elég bénán oldalszélben kezdtem hátracsorogni, na ezt nem kellett volna. Elől megindultak lószok vagy szélezés, és alig bírtam a végére beállni ahol már egyes sor volt. Többen is kiszakadtak előlem, vagy 100m-t kellett üldöznöm a bolyt, de ott se volt jobb az egyes sor végén a szembe sávban a vonalnál. Még egyszer ugyanez megtörtént, de szerencsére eleje is fáradt, ráadásul elértünk a szélmalmos körforgalomig, és ott a hátszél megkegyelmezett.

Azért nem volt hatástalan akció, vagy 20 főt leszakítottak az élbolyról, sajnos köztük valahol Levit is. Innentől a sok városi részen gyorsan de egyenletesen mentünk, a kevésbé szélvédett részen volt némi szélezés, de nagyon nem mozgatták a bolyt. A korábbi többszöri felzárkózás nagyon sokat kivett belőlem. Azt éreztem hogy már annyi a versenyemnek csak érjek be hátul. Próbáltam pihenni meg enni-inni, hogy azért már az élbolyban maradással ne legyen gondom. Andrissal is csak jó sokára tudtam felvenni újra a kontaktot, ő velem ellentétben végig kiválóan helyezkedett a mezőnyben.

A szembeszélbe visszakanyarodva az utolsó szakaszon eleinte nyugi volt, beszélgetős 32-35 körüli tempó. Azt hittem így el is megyünk majdnem Mörbischig és utána mezőnyhajrá. De előbb elszivárgott két fő, majd nem sokkal Oggau előtt elindult rá Popovics meg pár ember. Itt éreztem hogy lehet valami, így sor legvégéről előre mentem oldalt. Oggauban a domb közepén keveredtem fel, és pont meg is indult előttem valaki. Addigra már összeszedtem magam, éreztem hogy egy akció még belefér, így tettem rá a kereket. Egy jó nagyívű kanyar van ott, totál szembesávban sikerült is elszakadni a bolytól. Tető után utol is értük a Gruppo Popovicsot a közben hozzánk hátulról még csatlakozó 2-3 emberrel.

Innentől már nem minden részletre emlékszem pontosan, sikerült egy max közeli utolsó 10km-t menni. Közben azt se tudtam hol vagyunk pedig készültem a pályából, Rust előtt kérdeztem Popovicsot, hogy bír-e sprintelni még, mert azt hittem már Mörbisch jön a befutóval. Na mindegy, felérés után szóltam Gergőnek, hogy ez jó elmenés lehet, látva hogy már adtunk a mezőnynek egy távot, és elég sokan voltunk.

Osztrák szervezéssel összeálltunk lánctalpba, bár velem nem volt az egyikük túl elégedett, aminek hangot is adott, közben jöttem csak rá hogy talán túlzottan megránthattam váltásoknál. De azért működött a dolog, távolodtunk. Rust után nem torpantunk meg, de még innen is elszivárgott egyik váltásnál tempóból egy gyerek, hogy felérjen előttünk lévő kettősre. Illetve közvetlen Mörbisch előtt Popovics is megindult. Rá raktam a kereket, de már nem volt erőm, 190-es pulzusnál kiálltam, és a maradék 5 emberrel jöttem mögöttük.

Így előttünk négyen mentek Gergőék, már nem volt esélyünk felérni rájuk, mi kanyarodtunk öten 10mp-re. Sprint előtti kanyarokat szépen el tudtam fordulni, ki is álltam sprintre, de már nem voltam pihent meg előttem jó erősek voltak. Nem tudtam szélárnyékból kiborítani, úgy értünk be amilyen sorrendben kanyarodtunk.

Létszámból már tudtam, hogy megvan a Top10, de az csak a végén derült ki, hogy még volt előttünk két ember. Beérkezve Gergő is azt hitte, hogy az abszolútot nyerte. Mögöttünk fél percre jött a mezőny, tehát komoly üldözés nem volt. Tök jó, hogy Andris meg Ádám is ott volt fogni a bolyt nekünk, meg lehet másoknak is volt még embere. Befutó után eléggé kimerültem, az utolsó 10km-en mindent beleadva 95%-os átlagpulzuson mentem, amit sprinten még fel tudtam maxig húzni.

Nagyon boldog voltam, számomra ez a Top10 hihetetlen jó eredmény. Bár előzetesen gondolkoztam abban, hogy szökésekkel lehet próbálkozni, de ismerve hogy erős a mezőny, minimális esélyt adtam rá. Ráadásul síkon jött össze, ami nekem végképp nem az erősségem, edzésekkel se erre készülök.

Vzoli beszámolója

FUTÁS: reggeltől eső, 9 órától szakadó eső. Hát ez durva lesz gondoltama Sátorból kitekingetve . Melegítő emberek próbáltak vmitelőadni a sátorban ( mondjuk bringa azárt durvább lenne szakadó esőben) de csakne mesik így 10 óra után is . Hát tényleg rajt elött 10 perccel minden elállt. Beálltam 114 rajtolóhoz. elindultuk beálltam érzés szerint egy tempóra ami biztos végigbírok . 4 kör , ki Rust felé aztán félúton kb visza tó felé a szőlősbe és a falu felé . Az első 2 körben még hagyott is el pár ember aztán tudtam fokozni picit a tempót és utolsó kör lett a leggyorsabb (kb 4:12/km lehetett hu de régen mentem ilyet ez már abszolut a max ) meg is előztem vagy 7 embert . Kicsit meccseltem egy osztrák pasival a végén akit lenyomtam. Ideális futóidő volt az eső után, az időm is évek óta a legjobb 1:31:24 , pedig az órám szerint 300m-rel hosszabb volt a táv. Örültem nagyon az eredménynek . Persze jó lett volna ha 30-on belül , mint régen , de az nem ment volna semmiképp, azt majd megfutja a Ligeti. végül is 9. hely ,nő nem előzött meg …

KERÉKPÁR: Kicsit félek ezektől a mezőnyversenyektől mostanság de néha azért elindulok. Gondoltam ha már végigmegyek akkor nem lesz olyan rossza a kombiwertung, hiszen nem olyan sokan indulnak mindkettőben . aki futásban az elején van az inkább csak fut , aki bringában az elején van az meg inkább csak bringázik . Persze vannak kivételek pl a Németh Ádám aki lázán nyerhette volna ezt a fajta versenyt. node vissza.. Bánktól megkaptam a Ketrec belépőt (köszönöm) , az egész csapat be is állt rögtön a vonal mögé, én elmentem kcsiit tekerni , pisilni , kellett azért melegítés mert nem szretek rögtön maxon menni. Na lényeg hogy 20 perccel rajt elött látom hogy a kalicka már tele madarakkal , mi van itt ? eddig sose láttam közelről a ketrecet ,ne mgondoltam hogy ilyen hosszúúúúúú , tehát beálltam a végére jó messze az elejétől. Kicsit ideges voltam Na gondoltam ez olyan lesz mint a többi év, az eleje már a dombon lesz mire én megmozdulok. Hát kb így is lett. Mindent bele a falu emelkedőn a járdán mentem fölfelé hogy tudjak előzni , Frau Lehrerinek ugráltak a kaualjba előlem (nem volt szép ez tudom) , maxon mentem . A zőlődombról lefelé enyhe jobbosban már láttam hogy el fognak esni akik túlvállalták a kanyart, így is lett , épphogy meg tudtam állni satufékkel . Nem jöttek belém hálIsten pedig ott van sebesség. Max gáz megint . A következő emelkedő részem előztem csak meg Gti-t és asszem Guba urat(uyge olyan nagy volt a sebességkülömbség hogy csak egy elmosódott zöld-fehér csíkot láttam :-), aztán sopron elött értem föl a Pcsabi Bandirs féle bolyra ahol a legtöbb szerpentines tartozkodott. Aztán persze még jöttek hozzá tehát nagyra hízott a boly. Ettől félek , nem szeretem próbáltam helyezekdni , az autós oldalt nem szeretem nagyon veszélyes , ezért többet voltam a széloldalon ill középen már amikor lehetett.
Illmitz környékén egy szép tiszta úton elzúgnak pont elöttem hát szt hittem átbukok a srácon de nem , kb 2 km/h val nekimentem ezt megúsztuk hátra se néztem (nem tom hányan borultak még ott) kiszedtem a bringát és máris tovább de az eleje persze már a francba van Pcsabival együtt , pedig kb 2 méterrel volt elöttem . Aztán mint mondta ő se az elején volt . Na szép hát ez élet halál felérés volt max pulzuson , asszem it már Árpiék nem értek föl nyilván többet szpoptatok a bukás miatt. Na sztán után aza kisebb boly ment de a tempó lüktető volt ne mvolt normális vezetés , párszor próbálrunk előre menni Csabákkal de ennyi. Örültem hogy elértük a Szélmalmokat. Onnantól kis hátszeles rész . Na asztán megint elkezdett befúni a DK-i szél libasorra kényszerítve bennünket. A kis emelkedőkön Vcsabi nagyon jól érezte magát akár el is mehett volna ha let volna kivel . Én meg ezeken a huplikon éreztem igazán a szőlődombi felérés nomeg a tegnapi nap hatását . Teljesesen leszabályoztam magam az emelkedőkön csoda hogy ott maradtam. Aztán próbáltuk még megszervezni hogyVcsabi lépjen el, de mi ebben sokat nem tudtuk segíteni egyből mentek rá amint megindult . egyszer én vittem föl rá az egész bolyt.. Na megvolt a Rusti hupli is innen már beérünk mondtam . próbáltam kicsit előbbre helyezkedni Huhh beértünk hurrá . Keló is a bolyba volt nem is tudtam hogy ő is ott van . Mindenkinek gratula a teljesítményért sztem egész jól ment a csapat, Ákosnak és Andrisnak külön gratula a szuper teljesítményért .Nagyon jó hogy ennyire elöl van emberünk.
Öszetett: reméltem hogy dobogó esetleg meglesz , de 1.hely 40cm óriás kupával hát erre mondjuk nem számítottam, nagyon örülök neki , meg kellett dolgozni érte.. A külyökképű Mörbischi polgármestertől még átvehettem egy szuper ajándékot : Egy hétvégi 2 főre szóló Welness-fitness beutalót a Legjobb Mörbisi Hotelbe

üdv vmindenkinek

András beszámolója

2014 április 25 – 27.

23. Neusiedler See Radmarathon

Péntek – leutazás

Munka után összeszedtem Móricot majd Zoli3-at így négyen Erikkel elindultunk Fertőrákosra.

Vacsoraidőben érkeztünk így gyorsan főztünk tésztát, befűtöttünk és némi poén után aludtunk is.

Még aznap este érkeztek Vzoliék és Andrisék de a másik szállásra.

Szombat -1nap

Délig szakadt az eső így nem siettünk a rajtszám átvétellel. Közben VZola 10-kor elrajtolt a Lauftag keretében egy félmaratont, amit 1h:31 perc alatt teljesítve abszolút 9. és korosztály 3. helyezést ért el. Külön gratulál neki a csapat.

Átgurultam a nevezéshez Zoli3-mal és Erikkel. Átvettük Levi, Ákos, VCsabi és a saját rajtcsomagunkat. Ha nincs VZoli, aki kocsival volt ott akkor nem tudtuk volna elhozni.

Elmentünk gurulgászni, felmentünk a meredek utcán aztán a lefelé még annyira vizes és helyenként sáros volt, hogy inkább visszajöttünk Fertőrákosra a főútra ami már száraz volt. Kimentünk Kópházán a határig ott Zoli3 visszafordult miközben Erik sosem tudjuk meg min azonnal ledefektelt. Hopp minden van nálunk csak kispumpa hiányzott. Telefon Móricnak

pár perc múlva már fel is raktuk a bringát a tetőre. Egyedül maradtam. A verseny útvonalán simán visszagurulgattam Mörbischbe, ahol már javában melegítettek az időfutam résztvevői.

Este a tésztázás után lementünk (Keló, G-V-P Csaba, VZoék, Móric, Erik) pizzázni. Jó hangulat kerekedett hamar, mivel én tele voltam csak éhenkórász módjára megettem maradékokat amit kértem GubaCsabitól, hogy mindenképpen említse meg a beszámolójában